Om webbplatsen

Vmkfb.se är Västra Mälardalens Kommunalförbunds officiella webbplats och presenterar förbundets uppdrag och verksamhet.

Om kakor

Webbanalysverktyget Google Analytics använder kakor, (cookies), för att mäta antalet besök på webbplatsen och antal gånger som enskilda sidor besöks. Denna besöksstatistik innehåller inga uppgifter om eller kopplingar till födelsenummer, personnamn, e-postadress eller annan personlig information.

Så får materialet användas

Material, med undantag för bilder, på VMKF's webbplats får användas och spridas under förutsättning att:

  • materialet återges i obearbetat skick
  • det framgår att materialet kommer från VMKF
  • materialet inte används i kommersiellt syfte

Bilder får inte användas och spridas utan upphovsmannens godkännande.

Länkning

Länkning till Västra Mälardalens kommunalförbunds webbplats från andra webbplatser ska göras på ett sätt eller i ett sådant sammanhang att syftet med Västra Mälardalens kommunalförbunds material inte riskerar att missförstås.

Anpassa textstorleken

Du kan ändra textstorleken på webbplatsen genom ändra inställningarna i din webbläsare. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. Om inte det fungerar hittar du alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens meny.

Att skriva ut sidor

Du skriver ut sidor genom att använda din webbläsares inbyggda funktion för utskrift. På utskrifterna är utseendet delvis annorlunda, bland annat är menyer och navigationselement borttagna.

Nedladdning av filer

En del av informationen på webbplatsen utgörs av dokument, exempelvis blanketter och publikationer. I de flesta fall är dokumenten i pdf-format eller i word-format. För att öppna en fil klickar du på länken. För att spara en fil högerklickar du på länken och väljer Spara mål som. Ge filen ett namn och välj vart den ska sparas.

För att öppna pdf-filer krävs programvaran Acrobat Reader. Acrobat Reader kan hämtas gratis från Adobe. Du som inte har program som kan läsa Word-filer kan gratis ladda ner Microsoft Viewer.

Mobilanpassning

Om du besöker webbplatsen med en mobil enhet med liten skärm är utseendet anpassat till storleken. All information är dock tillgänglig även från en mobil enhet.

Javascript

Webbplatsen använder javascript exempelvis för att visa bildspel. Inget javascript som används är avgörande för att webbplatsen ska fungera.

Synpunkter och frågor

Kontakta gärna webbredaktören om du har synpunkter eller frågor om webbplatsen och dess innehåll på webmaster@vmkfb.se

Kontakt för den här sidan: Webmaster
Senast uppdaterad:


Kontakta oss

Ikon med telefonlur

Växel: 0221-67 00 00
Öppet vardagar

Ikon med kartnål

Hultgrensgatan 4
731 50 Köping

© 2022 Västra Mälardalens Kommunalförbund