Rektor förskola

På den här sidan hittar du som rektor inom förskolan stödmaterial till våra digitala miljöer inom förskolan; Edlevo, Unikum och Tempus.

Tempus

Tempus är systemet för schemaläggning, resursplanerin och in- och utcheckning. Systemet består av tre olika delar som samverkar med varandra: Tempus Nu, Tempus Admin och Tempus Hemma. Tempus Nu och Tempus Admin används av personalen och Tempus Hemma används av vårdnadshavare.

Tempus Admin
Tempus Nu
Tempus Hemma - för vårdnadshavare


FAQ Tempus Admin

Sommarförskola i Tempus
Jag vill lägga in specialkost på barn, hur gör jag?
Jag vill lägga till specialkost på personal, hur gör jag?


Unikum

Unikum är platsen där förskolorna planerar och dokumenterar verksamheten, kommunicerar med hemmet, hanterar digitala utvecklingssamtal och jobbar med stödinsatser.

Om du är ny i Unikum vill vi att du går en e-learningutbildning i Unikum Acadamy innan du börjar jobba i verktyget. Utbildningen är kostnadsfri och är skräddarsydd till dig som medarbetare utifrån din roll. Det är även viktigt att du som rektor ger möjlighet till dina nyanställda pedagoger att ta del av denna utbildning.

Inloggningssida till Unikum

Logga in till Unikum här

Klicka på "Andra sätt att logga in" och leta upp din kommun i listan. Du loggar in till Unikum med ditt ad-inlogg (samma inloggning som till Personec och datorn). Om inloggningen krånglar för dig eller din personal ber vi er att kontakta helpdesk på telefon: 670020.

Kom igång med Unikum - för rektor och medarbetare
Unikum Familj - för vårdnadshavare


Edlevo

Edlevo är kommunens barnregister och det system som förskoleadministratören främst jobbar i. Här hanteras bland annat förskoleansökningar, placeringar och faktureringsunderlag. Du som rektor har också möjlighet att ta del av funktioner i Edlevo. Du kan bland annat ta del av statistik, se antal placeringar på dina enheter, se din personal och vart de arbetar och ta del av barnens familjeuppgifter.

Elevregistret innehåller detaljerade personuppgifter, inloggning sker därför med Bank-id eller Freja eID:

Rektor i Köping

Logga in till Edlevo här

Rektor i Arboga

Logga in till Edlevo här

Rektor i Kungsör

Logga in till Edlevo här

Vad kan jag som rektor se i Edlevo?
Hantera anställning
Lägga till räknare för "Placering"

Kontakt för den här sidan: Webmaster
Senast uppdaterad:


Kontakta oss

Ikon med telefonlur

Växel: 0221-67 00 00
Öppet vardagar

Ikon med kartnål

Hultgrensgatan 4
731 50 Köping

© 2022 Västra Mälardalens Kommunalförbund